Om www.democracy-handbook.org

From democracy-handbook.org
Revision as of 07:55, 24 January 2010 by Andersen (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Deltag i projektet

Hvis du ønsker at bidrage til oversættelsen, er det letteste at åbne to vinduer, så du har originalteksten i det ene og oversættelsen i det andet. Indtil videre er alle kapitler forberedt til fire sprog: dansk (originalteksten), engelsk, tysk og fransk. Du behøver blot klikke på sproget i bunden af hver side, for at komme til samme kapitel på et nyt sprog.

Så snart www.democracy-handbook.org er klar på alle fire sprog, bliver sitet åbnet for oversættelse til spansk, arabisk, kinesisk og en række andre sprog. Målet er at skabe en ægte global Democracy Handbook.

Fordi www.democracy-handbook.org er udviklet og skrevet i Danmark, er der mange kapitler, som har danske eksempler. Det skyldes ikke, at det danske demokrati er det bedste eller mest veludviklede demokrati, men at et projekt som dette nødvendigvis må begynde et sted. Du er meget velkommen til at bidrage med konkrete eksempler fra andre lande, hvis du synes, der mangler væsentlige pointer.

Når du bidrager til oversættelsen af www.democracy-handbook.org, giver du samtidig tilladelse til, at democracy-handbook.org kan bruge teksten fra www.democracy-handbook.org til nonprofit-udgivelse i en hvilken som helst anden form hvor som helst.


Logoet

www.democracy-handbook.org's logo er det kinesiske tegn for demokrati: MIN ZHU. MIN betyder "folk" eller "mennesker", ZHU betyder "herre", "at bestemme" og "at være ansvarlig".


Hvem står bag www.democracy-handbook.org

www.democracy-handbook.org er udviklet og skrevet af forfatter, filosof og forlægger Lene Andersen.

Lene Andersen modtog Ebbe Kløvedal-Reichs Demokratistafet i 2007 for sine bøger Baade-Og.

Kapitlerne er fakta-tjekket af en håndfuld eksperter. Blandt disse er:

Ove K. P.

Jacob E.

Forside